GÜLLER SINIFI ETWİNNİNG INTEGRATED SCIENCE-MATHEMATICS ACTIVITIES PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLANDI

Okulumuz Güller sinifi öğretmeni Ayşen Mutlu ve öğrencilerinin katıldığı ,Romanya ve Türkiye ortaklı ,16 okul ile iş birliği içerisinde çalışacağı “Integrated Science-Mathematics Activities” adlı eTwinning projesi uygulanmaya başlamıştır.

Heyecan verici  etkili fen ve matematik çalışmalarını sınıfa taşıyan esnek ve yaratıcı bir proje süreci amaçlanmaktadır. Projenin amacı, temel bilimsel kavram ve yöntemleri açıklarken hayal gücünü harekete geçirmektir. Öğrencilerin temel fen ve matematik kavramlarını anlamaları ve günlük yaşamlarında ihtiyaç duydukları soru sorma alışkanlığını kazanmaları çok önemlidir.Öğretmenimiz  sınıf ortamında yapılan etkinlikleri çeşitlendirip, farklı disiplinler arası düşünme becerilerini geliştirerek, 21. Yy becerilerinden araştırma, sorgulama, keşfetme, öngörme, analiz, sentez, birlikte çalışma pratiği, tartışma, problem çözme, ortak karar alabilme ve girişimcilik gibi becerileri kazandırmayı hedefliyor.

13-04-202313-04-2023