Okulumuz 3. Kez STEM School Label (STEM Okul Etiketi) Aldı

Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen STEM School Label etkinliğine okulumuz adına katıldık. Okulumuzda yürütülen STEM aktivitelerini  https://www.stemschoollabel.eu/  adresine yükleyerek STEM Okulu olmak için başvuruda bulunduk. Avrupa komisyonu tarafından yapılan incelemede, okulumuzda yapılan STEM etkinlikleri kabul edildi. Okulumuz, Avrupa'da sınırlı sayıda okulda bulunan Stem School Etiketini 3. kez aldı.

Okulumuzda yürütülen çalışmalar sonucunda Avrupadaki sınırlı sayıda STEM okulundan biri de okulumuz olmuştur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız adına yaptığımız bu çalışmalar sonucu aldığımız STEM School Label etiketi ile Yenikent Anaokulu idareci ve öğretmenleri olarak okulumuzun adını uluslararası platformda duyurmuş olmaktan mutluluk duyduk.

14-02-2024